Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

OGC

Herrajes, tiradores de diseño para vidrio

OGC Inverteix gran quantitat de recursos en desenvolupament i tecnologia per ajudar als seus clients a fer realitat les seves idees.

La gran popularitat de Visual va cimentar el compromís permanent de la nostra empresa amb la innovació pràctica que augmenta la productivitat i la rendibilitat. Visual també va obrir el camí al lideratge tecnològic de OGC en sectors com el Bany i l'Interiorisme.

OGC és avui una empresa de ferratges per al sector del vidre i el bany que ofereix solucions específiques per crear espais i ambients. Ens uneix el mateix esperit amb el qual es va fundar la nostra empresa: innovació i evolució constant, a la cerca de nous reptes, tot això unit a la passió pel disseny.

Avançant cap al futur, OGC segueix evolucionant en competències estratègiques per contribuir a la sostenibilitat i l'èxit dels nostres clients. Seguim consagrats a facilitar la integració de les millors tecnologies existents, per poder assegurar que els nostres clients duguin a terme els seus projectes, i triomfin en la seva activitat.

 

www.ogc.es