Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Entrada de vidre

Les entrades en vidre conviden a entrar a l'interior i ajuden a que l'entorn sigui més apreciat. 

L'entrada d'un nou negoci o local comercial és la imatge de la seva empresa, és la seva carta de presentació, tots els seus clients o possibles venedors hauran de prendre una decisió abans d'entrar i segons vegin l'aspecte decidiran si entrar o no. Si utilitzen vidres de primera qualitat i perfectes acabats, tindran una vista panoràmica i per tant major apreciació dels seus productes i tota la seva botiga. Es convertirà en un aparador imprescindible per a botigues, bars o restaurants.

Entrada de vidre per al Mercat del Guinardó a Barcelona

Aquest projecte és un lloc molt concorregut en qual hi havia problemes i hem donat solucions, donant a conèixer el vidre més idoni que sigui resistent als cops i utilitzant ancoratges de total fiabilitat.

Entrada de vidre per botiga Imaginarium a Barcelona

Una vista impecable i innovadora a l'instal·lar dues portes de vidre completant un arc. Complim amb l'exigència d'un disseny i funcionalitat amb alta seguretat en una de les botiga més originals del Passeig de Gràcia de Barcelona.

Entrada de vidre per a bufet d'advocats en finca rústica

Instal·lació securit en finca rústica composta per vidres temperats de gran resistència per a l'entrada d'unes oficines que volien un disseny una mica fora del normal.