Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Vidres a mida

Fabriquem i instal·lem tota mena de vidres a mida. Tenim taller propi amb la més avançada maquinària on tallem les planxes de vidre, la qual cosa ens permet oferir el millor servei.

Una vegada tallada la planxa de vidre a mida podem -segons la necessitat- polir les cantonades, bisellar-les, fer trepants o arrodonir les puntes.

Som especialistes en la fabricació de vidres a mida per a taules, finestres, portes, mampares, etc. Treballem tota mena de vidre: laminats, temperats, vidres de cambra, i molt més.

 

Tot tipus de cristall a mida

Podem fabricar perquè el client ho instal·li, en tot moment un equip de professionals l'atendrà per orientar-lo i ajudar-lo en el que necessiti.

Baranes de cristall a mida

Som especialistes en baranes de vidre.

Ajustem vidres a estructures

Oferim el servei d'envidrar obres en les quals treballa més d'un industrial, amb els quals ens coordinem per optimitzar el servei.

Portes de vidre a mida

Instal·lem portes de cristall ajustant-nos a les mides i distribució que el client necessiti.

Cabina de vidre a mida

Fabriquem i instal·lem tot tipus de despatxos de vidre per cobrir les necessitats que tingui el client.

Cristalls a mesura per a oficines

Realitzem tot tipus de muntatges en vidre, prenem les mides, fabriquem i instal·lem, acompanyant al client en tot el procés.