Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Vidres de protecció a mida

Mampares protectores de vidre

Fabriquem mampares de vidre a mida. A La Cristalería de Barcelona oferim idees i dissenys per a la instal·lació a mida en llocs de treball, atenció al públic com farmàcies, escoles, centres sanitaris ajuntaments, bancs, oficines, supermercats, botigues d'alimentació i tot tipus de comerços.

Un producte fiable contra el Coronavirus covid-19. És una barrera protectora entre l'empleat i el client que podem adaptar als espais que necessitis protegir.

Els avantatges de vidre enfront del metacrilat són moltes, entre elles, hi ha la claredat de visió, la millora de la imatge dels productes, la facilitat de neteja i la durabilitat.

Cabina de vidre

Imatge de l'abans i després de la instal·lació de protecció a mida amb vidres de seguretat, en centre d'assistència sanitària per a la recepció d'un Hospital a Badalona.

Mampares protectores

Instal·lació de mampares protectores a mesura per evitar contagis (aïllament, tasques de neteja, desinfecció eliminació de residus, etc.).
Es poden realitzar a les mesures i alçada que es vulgui.

Divisions en taules (oficina despatx)

Podem fabricar a mida divisions per a despatxos permetent visibilitat de l'entorn. Tenim múltiples dissenys i sistemes de fixació que s'adapten a les seves necessitats.

Despatxos de vidre

Despatxos totalment diàfans, per treballar amb seguretat i tranquil·litat. Permeten una visibilitat total, i un aïllament acústic i climàtic.

 

Dissenyem a mida

Podem dissenyar Mampares protectores per a taulells amb o sense finestreta protectora a mida, totalment incolores per a una perfecta visió en els dos sentits.

Atenció al públic (hostaleria, sector serveis, etc.).