Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Envidrament d'oficines

Vidres per a oficines, separacions d'espais, mampares de vidre per a oficines, etc

Realitzem tot tipus d'instal·lacions en oficines i edificis comercials.

És beneficiós tenir parets de vidre ja que s'aprofita millor la llum natural que s'ha de transmetre entre les habitacions de la seva empresa o oficina. Un dels avantatges que ens ofereix utilitzar parets interiors de vidre és l'efecte visual, dóna una sensació de majors dimensions, a més de permetre'ns poder veure el que hi ha a l'altra banda de l'habitació sense la necessitat de compartir ambients.

Alguns projectes recents d'envidrament d'oficines:

Separació d'espais amb vidre

Aconsegueix vistes impecables, gran disseny i funcionalitat amb alta seguretat separant ambients a l'oficina

Despatxos de vidre a la Torre Mapfre

Separació de despatxos amb parets de vidre laminat en formes geomètriques, amb portes de vidre temperat. Disseny espectacular que permet una visió sense interferències de tots els despatxos.

Despatxos tancats

Els despatxos o oficines amb separacions de vidre aconsegueix elegància per dins i per fora, com es visualitza en una de les nostres obres.

Oficina Munich a Poblenou

Vidres muntats a les oficines de l'empresa Munich.

Separació de despatxos amb vidre

En aquest projecte vam utilitzar vidres laminats per separar diferents despatxos, per decorar es va utilitzar vinil imprès, Tot amb una estructura minimalista d'acer inoxidable i portes temperades.

Zona de pas en vidre

Invertir en qualitat també es invertir en futur, donant vida a espais abans inutilitzats i ara amb més apreciació visual.

Oficinas en cristal

Instalación en cristal securizado, con puertas correderas de cristal, con diseño exclusivo montado con herrajes de JNF.

Ampliar información